Ekran dotykowy mytab 7

http://www.comarch-polkas.pl/jak-dzialamy/Partner Comarch - Kraków - Polkas

GASTRO POS jest programem, który powoduje na mocną i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak wysoce rozpowszechniony system na zbytu gastronomicznym bawi się wielkim uznaniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w roli kelnerom również tym jednym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przyjemnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych oraz długotrwałych szkoleń, a niezwykle niska forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z szeroką paletą funkcji, bardzo dużo sprawdzi się w nie chociaż w średnim, pojedynczym lokalu, lecz także w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom oraz modułom GASTRO POS jest wysoce podatnym systemem, jaki zyskamy na rynku. W zależności od profilu lokalu, czy stanowi wtedy bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najdogodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu pracy jak również zysku jaki tworzy. W relacji od miejsca, można jeszcze ustalić widok opcji tak, żebym był on dostosowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż i wystawianie faktur, pracodawca jest kontakt do wszystkich możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty lokalu oraz zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do osobistych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszystkim etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z systemami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.