Krajalnica po angielsku

W biznesach również w polach domowych bardzo często zachodzi potrzeba pokrojenia czegoś w pełne, cienkie plastry. Traktuje to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica bywa wykorzystywana zarówno do innych celów, na przykład do krojenia warzyw lub owoców, gdy chcemy ich w skórze cienkich plasterków.

nllk

W relacje z tego, co pragnę kroić na krajalnicy, stanowi ona urządzona w specjalne ostrze - gładkie lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co daje łatwo "wgryźć się" w jego grupę i dostarcza równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z kolei jeśli należy o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na drobnych, równych plastrach, które kroi się łatwo i bez świadomego wysiłku. Do tego sensie używamy krajalnicy z dobrą, a bardzo dobrą krawędzią, która doskonale radzi sobie z prostymi, jak również bardzo delikatnymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do domów gastronomicznych oraz do sklepów. Jest rekomendowana przez producenta ze powodu na bliską wysoką trwałość i umiejętność obsługi. Dzięki tym markom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z poziomu bezpieczeństwa i higieny pracy, może przystąpić do lekturze z krajalnicą i przekazywać naszym klientom wędliny czy sery pokrojone w ścisłe plastry. Krajalnice silnych opinii pozwalają na krótkie uporanie się z pokrojeniem znacznej liczbie wędlin czy serów, przy minimalnym koszcie rzeczy oraz energii pracownika. Taka krajalnica w biznesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś przeznaczano na krojenie produktów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy więc istnieje wymagane na przypadek w sukcesie szynek surowych, które jada się tylko w plasterkach grubości bibułki.