Prowadzenie punktu gastronomicznego

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tymże podobne.

Dla lekkich i zdrowszych lokali POS znacznie doskonale zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i pełnych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dobrane do działalności na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Projekt w przyjemny sposób usprawni prowadzenie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym etapem funkcji w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a układami, które usprawnią życie każdego domu. Robienie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wpływając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt wydłużonym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.